Vi hos Postersprints elsker trendy vægkunst til rimelige priser. Vi arbejder med dygtige grafiske designere, fotografer og illustratorer fra hele verden, der skaber et unikt udvalg af plakater og print af bedste kvalitet. Vi er et svensk firma, der leverer vores kunstprint til kunder i mere end 30 lande. De fleste af vores plakater og print sælges udelukkende af os.

Vi printer vores plakater på et 200g/m² ubelagt, højkvalitets mat premiumpapir, der giver et glat, mat print uden refleksioner og en tykkelse, der får det til at føles af høj kvalitet. Alle plakater (undtagen 13×18 cm og 21×30 cm) leveres rullet i et kartonrør for optimal beskyttelse under forsendelsen.

Postersprints tilbyder også et bredt udvalg af både små og store rammer. Vi har rammer i størrelser 13×18 cm, 21×30 cm, 30×40 cm, 40×50 cm, 50×50 cm, 50×70 cm, 61×91 cm og 70×100 cm. Vores trærammer fås i sort, hvid og ubehandlet eg. Vores metalrammer fås i guld, kobber og sølv. Vores rammer bruger akrylglas (krystalklar plexiglas), der gør dem lette og brudsikre.

Vi tilbyder også passepartout i forskellige størrelser og farver for en ekstra smuk indramning af dine produkter.

Er du en influencer?

Vi er glade for at arbejde med influencers på sociale medier. Send dine kontaktoplysninger og et link til dine sociale kanaler til pr@postersprints.com og vi kontakter dig hurtigst mulig.

Laber du unikke designplakater?

Har du lavet et design, der passer til Postersprints? Vi søger altid efter at samarbejde med dygtige grafiske designere, fotografer og illustratorer. Send dine kontaktoplysninger til artwork@postersprints.com og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hvis du har brug for mediebilleder og/eller andet materiale, kan du sende os en e-mail på pr@postersprints.com. Hvis du vil bruge vores billeder, bedes du henvise til os via link eller ved at tagge os. Klik her for at downloade vores logo i .eps, .jpeg eller .png.

DUVI GROUP AB
Org. nr. 556850-8997
info@postersprints.com
+46 40 622 94 85

Postadresse:
Postersprints
Box 4507
203 20 Malmö

Besøgsadresse:
Stortorget 29
211 34 Malmö

BEMÆRK: Retur sendes ikke til de ovennævnte adresser. Klik her for at få flere oplysninger om, hvordan du returnerer en vare.