RETURNERINGER OG KLAGER

På Posterprints.com har du halvfems (90) dage til at tilbagekalde købet fra den dag, du modtog varen. Produktet skal sendes godt pakket og ved retur af rammer skal emballageforseglingen være intakt. 

Returneringer

Hvis du vil returnere et køb, skal du sende følgende oplysninger til info@postersprints.com

– Ordrenummer
– Kundenavn
– Artikelnavn
– Årsag til retur

Når vi har modtaget din returordre, sender vi dig en returforsendelse inden for to arbejdsdage. Retur fragt vil blive fratrukket, når kreditering din genkøb. Produktet skal sendes godt pakket og ved retur af rammer skal emballageforseglingen være intakt

Klager

Hvis du har registreret en fejl med dine produkter, har du mulighed for at indsende en klage. Vi overholder forbrugerloven og fortrydelsesretten. Send følgende information til info@postersprints.com

– Ordrenummer
– Kundenavn
– Artikelnavn

Når vi modtager din klage, vender vi tilbage med yderligere instruktioner inden for to hverdage.

Har du foretaget dit køb ved hjælp af en kampagne eller rabatkoder?

Når din returnering er modtaget, beregnes din ordre igen. Hvis kravene til kampagnen eller rabatten ikke er opfyldt, fratrækkes rabatten fra din refusion.

Ikke-påkrævet pakke

For varer, der vender tilbage til os, fordi kunden ikke har modtaget eller indsamlet varerne, opkræver vi 180 kr. Dette dækker de dobbelte forsendelsesgebyrer (for dig og derefter tilbage til os) samt vores picking og udpakning af varer.

Ombytning

Vi håndterer ikke ombytning. Hvis du ønsker at udveksle en eller flere af dine varer modtaget for noget andet, bliver det behandlet som en normal tilbagetrækning / retur. Det vil sige, du sender tilbage, hvad du ikke ønsker, og vi refunderer dine penge. De nye varer du ønsker at købe kan bestilles den sædvanlige måde gennem vores butik.